facebook_pixel
Bebiboo vauva nukkuu
Bebiboo vauva nukkuuBebiboo vauva nukkuu sikeästiBebiboo vauvanpesäBebiboo tuoteBebiboo vauva ja äitiBebiboo sisustuskuvaVauva viihtyy Bebiboo unipesässäBebiboo vauvanpesä on Suomalaisessa tehtaassa tehty laadukas tuoteSöpö vauva nukkuu äidin ja isän kanssa sängyssä, Bebiboo unipesässä

Bebiboo vauvanpesä

4.67 5:stä perustuen 3 asiakasarvosteluun
(3 tuotearviota)

129,00 

Ihana Bebiboo unipesä. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Nopea toimitus!

(Tuote)Osastot: ,


Tuotekuvaus

Bebiboo vauvanpesä, tai myös unipesäksi kutsuttu tuote, on uusi Suomessa tehty tuote vauvoille. Pitkälle mietityt materiaalivalinnat, tuotteen oikea koko ja kotimaisuus ovat valttejamme joita haluamme tuoda esiin.

3 arviota tuotteelle Bebiboo vauvanpesä

 1. 5 / 5

  :

  Suosittelen lämpimästi! Erittäin tukeva ja helppo pestä. Tyttömme on helppo nukuttaa omaan pesäänsä melkein mihin vaan ja siirtää siitä pesässä sänkyyn. Itsekin voi huoletta nukahtaa viereen kun laidat ovat suojaamassa lasta jolloin ei itse pyörähdä päälle eikä lapsikaan pääse pyörähtämään pois pesästään. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille!

 2. 4 / 5

  :

  Todella kaunis ja ihana vauvanpesä. Konepesu onnistuu hyvin ja alusta helppo irroittaa. Suosittelen, vaikka hieman hintava tuo 129,90 €.

 3. 5 / 5

  :

  Ihana, laadukas ja kotimainen unipesä, joka luo turvallisuuden tunnetta vauvalle, mutta myös vauvan vieressä nukkuville vanhemmille. Vauvaperheessä vuotavat vaipat ja muut vahingot kuuluvat arkeen, mutta onneksi unipesä on helppo pitää puhtaana, koska sen voi nakata sellaisenaan pyykkikoneeseen ja useista pesukerroista huolimatta sen muoto ja materiaalit ovat edelleen kuin uudet. Erityisplussa vedenkestävästä pinnasta patjassa ja kauniista ulkonäöstä! Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bebiboo vauvanpesä Instagramissa

Want to share your instagrams of you with your Bebiboo vauvanpesä? Use the #bebiboofinland hash tag.